پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد قیمت بیت کوین در بازار امروز سقف کارت به کارت بانک ملی تغییر کرد / آخرین وضعیت اختلال بانکی طرح جدید بانک مرکزی برای دلار‌های خانگی

اقدامات بانک مرکزی و کاهش هیجانات عوامل اصلی ریزش قیمت دلار

اقدامات بانک مرکزی و کاهش هیجانات عوامل اصلی ریزش قیمت دلار کارشناس مسائل اقتصادی درباره وضعیت بازار ارز گفت: طی یک ماه گذشته بازار ارز دچار نوسان و التهاب شد که عده‌ای از فعالان اقتصادی دلیل آن را تنش‌های سیاسی منطقه خاورمیانه می‌دانستند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۹ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 07
کد خبر: ۲۲۷۲۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مصطفی صفاری افزود: هر بازاری دارای عرضه و تقاضا است که در بازار ارز، تقاضای ارز واردکنندگان کالا و خدمات، خروج سرمایه یا انگیزه سوداگری را شامل می‌شود و عرضه ارز نیز به طور کلی شامل صادرکنندگان می‌شود؛ اما با تنش‌‎های سیاسی به نوعی تقاضای سوداگری ارز افزایش پیدا می‌کند و به دنبال افزایش تقاضا، نرخ دلار نیز افزایشی می‌شود.
صفاری با اشاره به این موضوع که با رخ دادن تنش‌های سیاسی در منطقه مانند غزه، کرمان، یمن و پاکستان شاهد نوساناتی در بازار ارز بوده‌ایم، گفت: همراه با تنش‌های سیاسی بازار ارز ملتهب شد در این شرایط بانک مرکزی با اقدامی هوشمندانه تقاضای سوداگری را کاهش داد.

 

این کارشناس مسائل اقتصادی با بیان اینکه هر سال با نزدیک شدن به فصل بهار به بهانه افزایش سفر تا حدودی تقاضای ارز و به تبع آن نرخ ارز افزایش پیدا می‌کند، تاکید کرد: افزایش اندک نرخ ارز با نزدیکی به سال نو تا حدودی معقول است ولی افزایش اخیر با فضاسازی‌هایی از سمت افراد ذی نفع به بهانه مسائل سیاسی و نظامی باعث ایجاد التهاب در بازار ارز شد.

 

صفاری اظهار داشت: اقدامات خوب بانک مرکزی برای کنترل بازار ارز قابل ستایش است؛ که از جمله آن می‌توانیم به انتشار گواهی سپرده خاص اشاره کنیم که نقدینگی را به بخش‌های مولد هدایت و با کاهش پول در دست مردم بازار ارز را به خوبی کنترل کرد.

 

وی در پایان تاکید کرد: هم‌اکنون دلار به کانال 55 هزار تومان رسیده و روند نزولی خود را طی می‌کند که این موضوع به موقتی بودن جهش‌ نرخ ارز که ناشی از مسائل سیاسی بود اشاره دارد، البته نمی‌توان نقش تصمیمات بانک مرکزی برای کنترل بازار ارز را نیز نادیده گرفت./ تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار